W
bareta banner pagina download
bareta
|Legături utile| Catre pagina principala a sitului VB CountCatre pagina Contabilitate a sitului VB CountCatre pagina de Salarizare a sitului VB CountCatre pagina de Stocuri a sitului VB CountCatre pagina de Imobilizari a sitului VB CountCatre pagina de Intrebari a sitului VB CountCatre pagina de Download a sitului VB CountCatre pagina de Legislatie a sitului VB Count

|Vn47.exe|

  12/04/2018

               NOU !!!

         Începând cu versiunea "A83", s-a creeat posibilitatea de a obţine informaţii avansate despre un Partener Furnizor , aceste date fiind publice pe site-ul ANAF. Procedura se iniţializeaza din interfaţa nomenclatorului de furnizori, se selectează un partener şi se apasă butonul "Detalii ANAF...", alegând ulterior data la care se doresc informaţiile.


  05/04/2011

       Informaţii despre formularul unic 112 - Click aici! (Declaraţia unică este preluată în programul nostru începând cu versiunea L92).

            ATENŢIE !!! Este necesară actualizarea validatorului înainte de opţiunea de validare.


            Pentru a porni descărcarea trebuie să daţi click pe link-urile de mai sus. Atunci când veţi efectua acest lucru, sub Internet Explorer, va apare un  afişaj de unde va trebui să alegeţi descărcarea şi salvarea fişierului de update prin click pe butonul "Save", indicând unde să se salveze fişierele de update (a se vedea imaginile de mai jos). O descărcare corectă se realizează indicând descărcarea fişierului în directorul vb/vbcount pe unitatea de disc unde există instalat programul propriu-zis.

afisaj descarcare download...afisaj dscarcare download cu save

            Nu rulaţi/ lansaţi direct fişierul de update iniţializând astfel instalarea acestuia fără operaţiunea de salvare pe disc prin click pe butonul "Run" sau, dacă aţi realizat acest lucru nu alegeţi opţiunea "Run" din noul meniu ce apare, opţiunea corectă fiind "Don't Run". Această eroare nu produce efecte negative asupra computerului sau datelor dvs. dar va salva conţinutul de update în directorul de temporare al windows-ului (realuarea operaţiei va solicita apoi suprascrierea fişierelor deja existente, ş.a.).

imagine nu da run...imagine nu da run dupa run

            Odată ce a fost finalizată operaţiunea de descărcare/ download se va proceda la instalarea propriu-zisă a update-ului. Mai întâi trebuie să vă asiguraţi că aţi ieşit din aplicaţia VBcount şi aceasta este închisă complet. Dacă veţi uita să închideţi programul VB Count vor apare erori la instalarea update-ului fără a periclita integritatea datelor dvs. fiind necesară repetarea operaţiei de update urmând paşii corecţi de instalare.
            Apoi trebuie să accesaţi folderul vb/vbcount (unde s-a efectuat descărcarea fişierului de update) şi daţi dublu click pe fişierul cu extensia .exe. La opţiunea "Overwrite? Yes/No/All/Quit" apăsaţi tasta "A".

            De la versiunea G64, sunt actualizate declaraţia 394 şi fişele fiscale 2008.

            Atenţie!!! În cazul în care utilizaţi alte browsere (de exemplu Firefox) mesajele care vor apare vor fi de forma:

imagine raspuns firefox la save

caz în care se procedează similar oricărei operaţii de salvare pe disc, aşa cum a fost descrisă aceasta la începutul acestei documentaţii.Copyright 2002-2011 - "Proikav" S.R.L.
(Toate  drepturile rezervate)

Optimizat orice tip de browser pentru rezoluţie de 1024 x 768.

Powered by Medow