banner pagina imobilizari
Catre pagina principala a sitului VB CountCatre pagina Contabilitate a sitului VB CountCatre pagina de Salarizare a sitului VB CountCatre pagina de Stocuri a sitului VB CountCatre pagina de Imobilizari a sitului VB CountCatre pagina de Intrebari a sitului VB CountCatre pagina de Download a sitului VB CountCatre pagina de Legislatie a sitului VB Count
|Legături utile|

Interfata de imobilizari a programului VB Count            Secţiunea de imobilizări a programului VB Count este realizată pentru a permite o delimitare directă a mijloacelor fixe în cadrul gestiunilor existente pentru fiecare entitate (societate) în parte şi, bineînţeles, pentru a putea realiza rapid situaţiile necesare din punct de vedere legislativ dar şi cu caracter de control în funcţie de cerinţele specifice de activitate sau de particularităţile de conducere adoptate. Se poate astfel organiza evidenţa mijloacelor fixe prin stabilirea şi contarea amortizării, evidenţierea lor pe grupe şi categorii, fişele mijloacelor fixe, registrul numerelor de inventar precum şi evidenţa mijloacelor fixe scoase din evidenţă.
            Pentru secţiunea de mijloace fixe s-a prevăzut posibilitatea de a înregistra, actualiza sau şterge pe criterii distincte, uşor selectabile de către utilizator.
            Lunar se generează automat amortizarea mijloacelor fixe în funcţie de categoria şi durata de amortizare. Odată cu generarea amortizării se fac automat şi notele contabile pentru toate tipurile de mijloace fixe.
            Amortizarea mijloacelor fixe se poate face liniar sau accelerat, în funcţie de opţiunea utilizatorului. Totodată, amortizarea se poate genera şi automat, prin introducerea sumei lunare de amortizare sau prin introducerea perioadei de amortizare.
            În urma prelucrării documentelor programul obţine fişele mijloacelor fixe, registrul numerelor de inventar, etc., evidenţa obiectelor de inventar fiind organizată, în mare, la fel ca şi în cazul mijlocelor fixe. Obiectele de invertar se evidenţiază prin numere de inventar, uzură calculată, etc.


|Termeni şi condiţii de utilizare|

Copyright 2002-2013 - S.C. "Provasbo" S.R.L.
(Toate  drepturile rezervate)

Optimizat orice tip de browser pentru rezoluţie de 1024 x 768.

Powered by Medow